Antakya’da icradan dükkan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Antakya’da icradan dükkan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay İli Antakya İlçesi Güzelburç Mah. 35 cilt 3443 sayfa 2988 ada 4 parselde kayıtlı 975,46m² yüzölçümlü zemin kat 1 nolu bağımsız bölümdeki 244/976 arsa paylı iş yeri nitelikli taşınmazın 48443/48803 borçlu hissesidir.
Özellikleri : Taşınmazın bulunduğu bina III/B yapı sınıfında, bitişik nizamda, bodrum, zemin kat, 3 normal kat olmak üzere 5 katlı olarak inşa edilmiştir. Kat irtifakı projesine göre binanın bodrum katında ortak depo, zemin katında bina girişi ve 1 adet işyeri, normal katlarda her katta 1 adet işyeri ve çatı piyes katında ortak alan olmak üzere 4 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binanın dış cephesi ince sıva üzeri akrilik boyalı olup bina içerisinde yük asansörü bulunmaktadır. Bağımsız Bölüm Özellikleri: Değerleme konusu zemin kat 1 nolu bağımsız bölüm nolu işyeri nitelikli taşınmaz zemin kattaki tek bağımsız bölümdür. Mahallinde yapılan incelemede taşınmaz alanı 480m² olup bodrum, çatı kattaki ortak alanlardan taşınmaz hissesine düşen pay ile birlikte toplam 1049m²’dir. Zemin katta mağaza alanı, ofis, mutfak, sekreterya ve wc alanı bulunmaktadır. Bu kata bağımsız olarak giriş bulunmaktadır. Mobilya mağazası olarak kullanılan taşınmazın zeminleri granit seramik, duvarları saten boyalı tavanlar ise alçıpan asma tavanlıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/984988/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-hatay-antakyada-icradan-dukkan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor