Etüd proje hizmeti alınacak

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından etüd proje hizmeti alınacaktır.

Ç.Ü. Çocuk Hastanesi Uygulama projelerinin ve ihale dökümanları hazırlanması işine ait danışmanlık hizmet alım ihale işi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar  teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5’inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.

En az 250 yataklı yaklaşık olarak 41.000,00 m2’lik kapalı alana haiz olan 1 adet çocuk hastanesine ait bina, altyapı, çevre düzenlemesi projesi ve ihale dökümanlarının hazırlanması işidir. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1147575/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-etud-proje-hizmeti-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor