Etüt proje hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından Adana Sosyal Hizmetler Merkezi + İl Müdürlüğü hizmet binası zemin etüt raporlarının temini, uygulama projeleri ve ihale proje dökümanlarının hazırlanması işi yapılacaktır.

Adana Sosyal Hizmetler Merkezi + İl Müdürlüğü hizmet binası zemin etüt raporlarının temini, uygulama projeleri ve ihale proje dökümanlarının hazırlanması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece EKAP üzerinden alınacaktır.

1 adet binanın mimari, statik, elektrik, mekanik, çevre düzenleme uygulama projeleri ile zemin etüt raporlarının temini ve ihale proje dökümanlarının hazırlanması işi için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/849075/ihale-duyurulari/hizmet-alim-ihaleleri/etut-proje-hizmeti-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor