GALİBİYETİ BERKAN’A ARMAĞAN ETTİLER

Adanaspor, milli aradan sonra çıktığı ilk maçta Menemenspor’u 6-2 gibi farklı bir skorla yenerek taraftarlarını mutlu etti. Adanaspor’un gollerini Ozegoviç (3), Evren, Samet ve Ahmethan atarken, konuk ekibin gollerini ise Sabbah ile Ahmet kaydetti. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte tüm futbolcular orta sahada toplanarak Berkan Fırat’ın formasını da alarak galibiyeti ona armağan ettiklerini söylediler.

Maçın 18.dakikasında Berkan Fırat, Menemensporlu Mahamadou Ba ile girdiği ikili mücadelede ayağına darbe aldı. Aldığı darbe sonucu yere yığılan Fırat, saha içerisin egiren ambulansla ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Fırat’ın bileğinin döndüğü ve ayağında kırık olduğu tespit edildi. Maçtan sonra teknik heyet ve tüm futbolcular hastaneye giderek Berkan’ı ziyaret ederek moral verdiler.

Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Yılmaz Akbaşlı, “3 haftadır takımımız galibiyete yakın futbol oynuyordu. Keçiörengücü saymazsak maçlarda üstün olan taraf bizdik. Galibiyeti de ayağı kırılan Berkan arkadaşımıza armağan ediyoruz” diye konuştu. Berkan Fırat’ın sağlık durumu hakkında da bilgi veren Akbaşlı, “Ayağı kırık. Şuanda ne boyutta olduğunu pek bilmiyoruz hastanede olmadığımız için. Detaylarını öğrenip bilgi vereceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor