OZAN GÜLAÇTI, ‘MAALESEF TARİH TEKERRÜR ETTİ’

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yüreğir Belediyesi’nde işçi kıyımı yapıldığını ileri sürdü. Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a atıfta bulunarak Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı için “Abisinin izinden gidiyor” yorumunda bulundu.

Ozan Gülaçtı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklama aynen şöyle;

“Meydanlarda 1 Mayıs, işçi emekçi söylemi ile şov yapmaya kalkanlarnı gerçek yüzü ortaya çıktı…

1 Mayıs öncesi 30 Nisan akşamı 5 yıl önce abilerinin Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı gibi onlardan aldıkları d ers ile bu kez de devir aldıkları Yüreğir Belediyesi’nde alın teri ile çalışan yüzlerce işçi emekçi kardeşimiz hiç bir haklı sebep gösterilmeden bir SMS ile işten çıkarıldıklarını öğrendiler.

Bir kez daha görüldü ki CHP’lilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nden anladıkları sadece meydanlarda şov yapmak. Ne işçi ne emekçi ne de alın teri umurlarında değil.

Seçim dönemined bol bol dağıttıkları işe alma vaatlerini yerine getirmek için yüzlerce işçiyi hiçbir haklı sebep göstermeden işten çıkartıp, yüzlerce ocağı söndürdüler.

BURADAN ÇAĞRI YAPIYORUZ

Hukuksuz bir şekilde haklı sebep göstermeden işten çıkarttığınız alın teri ile evine ekmek götürme derdindeki işçi kardeşlerimizin ivedilikle tekrar işe iadesini gerçekleştirin.

İşe iadesi gerçekleşmeyen kardeşlerimizin yerine seçim vaadi olarak söz verdiklerinizi almayın.

Zira bizler haksızlığa uğrayan her bir kardeşimizin hakkı iade edilene kadar konunun takipçisi olacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor