İşyeri olarak kullanılan daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından işyeri olarak kullanılan daire icradan satılacak.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: Hatay İli, Antakya İlçesi, 2.Mıntıka Mah. 475 parselde kayıtlı 575,60 m2 yüzölçümlü .Tarla. vasıflı ana taşınmazda 80/2620 arsa paylı 2. Bodrum kat 1 nolu bağımsız bölümdeki Daire nitelikli tam hisseli taşınmazdır. .
Taşınmazın tapu kayıtları üzerinde Beyanlar Hanesinde .Yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabancı ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketleri taşınmaz ve sınırlı ayni hak edinemezler. belirtmesi bulunmaktadır.
Ana Gayrimenkul Fiziki Özellikleri: Değerlemeye konu olan taşınmazın bulunduğu bina III/B yapı sınıfında, ayrık nizamda, 2 bodrum kat, zemin kat ve 6 normal kat olmak üzere 9 katlı olarak inşa edilmiştir. Antakya Tapu Müdürlüğünde incelenen bila onay tarihli kat irtifakı projesine göre 2.bodrum katta 1 depo, 2 daire ve ortak alan, 1.bodrum katta 2 daire, 4 dükkan ve bina girişi, zemin ve 5 normal katta her katta 2.şer daire ve 6.katta 1 adet daire olmak üzere toplam 23 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/822039/emlak/konut/isyeri-olarak-kullanilan-daire-icradan-satilacak-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor