KANBER: ADANASPOR’U YALNIZ BIRAKMAYALIM

Adanaspor’un yarın sahasında oynayacağı Teksüt Bandırmaspor maçının hayati önem taşıdığına dikkat çeken Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı  Engin Kamber, tüm sporseverlere çağrıda bulunarak, Adanaspor’un bu maçta yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Bandırmaspor maçının ligde var  ya da yok olma anlamında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Kanber, “Adanaspor, bu kentin takımı. Rengiyle, armasıyla bu kente hizmet veriyor. Gönül isterdi ki, bu günleri yaşamasın. Ancak, ligde var olup ya da olmayacağı son Bandırmaspor maçına kaldı. Bu karşılaşmayı kazanmak zorunda. Bu nedenle de taraftar desteğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyaca var.  Adanaspor’u yalnız bırakmamalıyız. Tüm spor severlerin bu maçta Adanaspor’un yanında olmasını arzu ediyoruz” dedi.

“Gün birlik günüdür” diyen Kanber, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Unutulmasın ki, başka Adanaspor yok. Bu kentte süper lige aday tek takım. Küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Bu maçta Adanaspor’un 12. Gücü olarak tribünlerdeki yerimizi alalım. Taraftar desteğini alırsa futbolcular da kendine gelir ve tüm güçlerini sahaya yansıtabilir. Bu maçın kaybedilmesi demek, Adanaspor’un ligden düşmesi demektir. Bu nedenle yaşam mücadelesine hep birlikte katkı koymak zorundayız. Adana’da yaşayan herkesin  Bandırmaspor karşılaşmasında Adanaspor’un yanında olmasını istiyoruz. Çok zor maç ama imkansız değil. Ben Adanaspor’un bu zoru başaracağına inanıyorum.” (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor