Kaplan, Eskişehir’de

Sezonun ilk maçını kendi sahasında İstanbulspor’u 1-0 yenerek galibiyetle başlayan Adanaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Eskişehir’e gitti.

Hafta başından itibaren Teknik Direktör Fatih Akyel yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Dün sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Akyel yönetiminde taktik çalışması yaparak Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Turuncu-Beyazlı ekip, antrenmanın ardından öğle saatlerinde Eskişehir’e gitti. Adanaspor, yarın yapacağı maçın hazırlıklarını Eskişehir’de yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girip maç saatini bekleyecek.

Teknik Direktör Fatih Akyel antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk maçında kötü oynasak da İstanbulspor’u yenip lige galibiyetle başlamak iyi bir başlangıç oldu. Hafta başından itibaren futbolcularla yaptığımız antrenmanlarda bu maçın daha zor geçeceğini rakibimizin ilk maçını mağlubiyetle kapamış olması onları daha da hırslandırdığını anlattım. Bizde geçen seneki kötü gidişatın ardından ilk maçımızdaki galibiyet bize büyük bir moral oldu. İnşallah Eskişehirspor’u da yenerek galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” dedi. Bu arada, Teknik Direktör Fatih Akyel, İstanbulspor maçında ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46.maddesi ile COVİD-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.(HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor