Metruk yapı açık artırma ile satılacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay 2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından şehir merkezindeki metruk yapı açık artırma ile satılacak.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Taşınmaz Hatay İli, Antakya İlçesi, 4. mıntıkada kain 18 parseldir. Ev niteliğinde 133,00 m2’dir. Köşe parseldir. 40 Asırlık Türk Yurdu Caddesi ile Bedesten sokağa cephelidir. Kapı Numarası 15’tir. Parselde Kısmen taş yapı ile kısmen de betonarme olan yapılar mevcuttur. Yapı metruk haldedir. aşağıda avlu ile 3 oda şeklinde ve depo olarak kullanılan betonarme kısım ile kemerli taş yapı ve bu yapının üzerinde harabe şekilde ahşap olacak şekilde değerlendirilecektir. Antakya Belediyesi sınırlarında olup, Hatay Valiliğine yaklaşık 435 m. Hatay Büyük Şehir Belediyesi Hizmet Binasına 250 m. ve Hürriyet caddesine 70 m. mesafededir. Etrafında 1, 2 katlı binalar mevcuttur. Binaların bir kısmı tarihi yapılar olup, restore edilmiştir. Bu binalar genellikle cafe, resteoran, hediyelik eşya vb. dükkanlardan oluşmuştur. Belediyenin her türlü alt yapı hizmetinden faydalanmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/825608/emlak/konut/sehir-merkezindeki-metruk-yapi-acik-artirma-ile-satilacak-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor