Mezitli’de 213 m2 arsa ve üzerindeki kargir ev icradan satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 1.İcra Dairesi tarafından Mersin Mezitli’de 213 m2 arsa ve üzerindeki kargir ev icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/8373 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :
Mersin İli, Mezitli İlçesi, Kuyuluk Mahallesi,Yeni Mah. Mevkii, 12 Ada, 7 Parselde kayıtlı 213,00m² yüz ölçümlü “KARGİR EV VE ARSA” nitelikli taşınmazın, (1/1) Tam Hisse olarak borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmaz Belediye hizmetlerinden faydalanmakta olan taşınmazın elektrik, yol su problemi bulunmamaktadır. Ulaşım toplu taşıma vasıtaları ve özel araçlarla rahatlıkla sağlanabilmektedir. Taşınmaz orta gelir grubunda hane halkının ikamet etmekte olduğu bölgede konumlanmış vaziyettedir. Etrafında; tek katlı, iki katlı veya üç katlı alt katı iş yeri üst katı mesken olarak kullanılan yapılar bulunmaktadır. Yakın çevresinde; park, cami, market, okul bulunmaktadır. Taşınmazın güneyde batıda Fındıkpınarı Caddesine cepheli olup, İsmet İnönü Bulvarının 1,00km kuzeyinde, Çankaya Mahalle Muhtarlığının 930 metre güneyinde konumlanmış vaziyettedir. Taşınmaz şekil olarak dikdörtgen formunda olup, düz bir zemine sahiptir. Batısı Fındıkpınarı Caddesine cepheli olan taşınmazın güneyi, kuzeyi ve doğusu komşu parseller ile çevrelenmiş vaziyettedir. Arsa zemini üzerinde zemin + 2 katlı yapı bulunmaktadır. Yapının zemin katında pişirim fırını olarak kullanılan bir iş yeri ile bina girişi, üst katlarda ise 1Er adet mesken ve çatı katında mutfak ve oda bulunmaktadır. Binanın zemin oturumu 160,00m², toplam inşaat alanı 525,00m² olarak hesaplanmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1150772/emlak-konut-mersin-mezitlide-213-m2-arsa-ve-uzerindeki-kargir-ev-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor