Payas’da 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Dörtyol İcra Dairesi tarafından Hatay Payas’da 3+1 daire icradan satılacak (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1-Hatay İli, Payas İlçesi, 4536 Parsel, YAKACIK Mahallesi, Birinci kat, 2 nolu bağımsız bölüm, Bilirkişi raporuna göre ; Ana gayrimenkul, 571,00 m2 yüz ölçümüne sahip, 4536 parsel üzerinde konumlu, ayrık nizamda inşa edilmiştir. Binada toplam 3 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi zemin kat kuzey cepheden sağlanmaktadır. Binanın dış cephesi dış cephe boyası ile boyalıdır. Binanın giriş kapısı çelik kapı, iç zeminleri giriş ve sahanlıklarda mermer, merdiven korkulukları ise alüminyum doğramadır. Çevre düzenlemesi tamamlanmıştır. Bölge alt yapısını tamamlamış olup kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır ve toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Taşınmaz l. derece deprem bölgesinde yer almakta olup, bu alanda uzman kişiler tarafından incelenmesi önerilmekle birlikte, binada gözle görülür depremsel bir hasar tespit edilmemiştir. Mesken nitelikli 2 no.lu bağımsız bölüm ise ana taşınmazda 1. Katta, kattaki tek dairedir. Projesinde yaklaşık net 133 m2, brüt 155 m2 alana sahip olan mesken; antre, hol, 3 oda, salon, mutfak, banyo, duş, wc ve 3 balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1012582/emlak-konut-hatay-payasda-3-1-daire-icradan-satilacak-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor