Rotary’lerden kadınlara destek

(HABER MERKEZİ)-Adana Taşköprü Rotary ve Seyhan Rotary Kulüpleri’nin Girişimci Kadınlar Projesi (GİKA)’nden 100 den fazla kadın yararlandı.

Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Cem Kırcelli, “Kadınları desteklemeye devam edeceğiz. Projemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan açıklamada “Adana Taşköprü Rotary Kulübü ile Adana Seyhan Rotary Kulübünün girişimleri neticesinde, Seyhan Belediyesiyle UR Bölge 2430

arasında GİKA İşbirliği Protokolü imzalanmıştır. İş birliği için Seyhan Belediyesine, destekleri için Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve’ye, Sorumlu Guvernör Yardımcımız Mutlu Doğru’ya ve GİKA Ana Komite Başkanı Levent Çolak’a teşekkür ederiz.

Ayrıca bu dönem 3 Bölge ortak projesi olan Girişimci Kadınlar projemizin tüm Türkiye genelinde ilk yerel yönetim işbirliği sözleşmesini imzalamış olmanın da gururunu yaşamaktayız.

El Ele vererek Kadınlarımızı Ekonomik Özgürlüklerine kavuşturma yolunda, Cumhuriyetimizin 100. Yılında üzerimize düşeni yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz” denildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor