Tarla ve tam hisseli arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından tarla ve tam hisseli arsa icradan satılacak.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay İli Antakya İlçesi Kuruyer Mah. 17 cilt 1648 sayfa 104 ada 8 parselde kayıtlı 4808,21m2 yüzölçümlü tam hisseli tarla nitelikli taşınmazdır.
Özellikleri : Taşınmaz; Kuruyer Mahallesi meskun alan içindedir. Etrafında evler, boş araziler ve işyerleri bulunmaktadır. Antakya Reyhanlı yolunun doğusunda kalmaktadır. Hafif meyilli bir arazi yapısına sahip olup, yoldan daha üst kotta kalmaktadır. Kuş uçuşu olarak; Antakya Arkeoloji Müzesine 150 m., Hatayspor Tesislerine 250 m, The Museum Oteline 1,28 km mesafededir. Taşınmaz mahalle içinde, meskun alandadır. Ana yoldan parsele yokuşla çıkılmaktadır. Yol beton parkedir. Ana yoldan 75m. doğudadır. Parselin bir kısmı çalılarla kaplı olup, bir kısmı da ekili durumdadır. Etrafında meskun durumda evler ve çalışan durumda işyerleri bulunmaktadır. Parsel geometrik olarak yamuk şeklindedir. Söz konusu parsel topografik olarak tahmini %5-15 arası dalgalı meyilli bir yapıya sahiptir. Taşınmaz tapu kaydında her ne kadar tarla vasfında ise de yoğun yerleşim alanında ve etrafının meskun mahal olduğu tespit edildiğinden ve belediye hizmetlerinden faydalandığından arsa olarak değerlendirilecektir. Keşif tarihi itibari ile parselin içerisinde zatı ihtiyacı karşılamak amacıyla seyrek yapıda dikilmiş çeşitli yaş ve cinste zeytin ve diğer meyve ağaçlarının olduğu tespit edilmiştir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/825585/emlak/arsa/tarla-ve-tam-hisseli-arsa-icradan-satilacak-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor