Toroslarda 85 m2 3+1 daire icradan satılık satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 8.icra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 85 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/1382 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Köy/Mah., 1422 Ada, 17 Parsel, Mersin İli, Toroslar İlçesi, Çavuşlu Köyü, 1422 Ada, 17 Parselde kayıtlı 181,00m² yüzölçümlü Bina ve Arsa nitelikli taşınmazın, (1/1) Tam Hisse olarak kayıtlı olduğu görülmüştür. Toroslar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temin edilen şifahi bilgiye göre; taşınmazın bulunduğu yeri de içine alan bölgede Mersin Büyükşehir Meclisi’nin kararı ile 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı kabul edilmiş olup kabul edilen plan doğrultusunda 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı hazırlama çalışmaları devam etmektedir. Kıymet takdirine konu taşınmaz şekil olarak üçgen formunda olup güney ve güneydoğu cepheli köşe başı parsel konumundadır. Taşınmaz üzerinde her katı ayrı mesken olarak kullanılan 2 katlı yapı ve çeşitli meyve ağaçları bulunmaktadır. Yapının dış cephesi sıvalı ve boyalı olup çatısı sac ile kapatılmıştır. Zemin oturumu 85,50m² olan yapının toplam inşaat alanı ise 171,00m² olarak hesaplanmıştır.Zemin kat giriş kapısı demir kapı, iç kapılar ve pencere doğramaları ahşaptan imal edilmiştir. Pencerelerde demir korkuluk mevcuttur. Zeminler karo ile kaplanmıştır. Duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Islak hacimlerde zemin seramik ile kaplıdır. Duvarlar ise kısmen seramik ile kaplanmış olup, kısmense sıvalı ve boyalıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1147685/emlak-konut-mersin-toroslarda-85-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor