Yaya üst geçidi inşaatı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, 6.Bölge Kayseri Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaya üst geçidi inşaatı yaptırılacaktır.

Karayolları 6 Bölge Müdürlüğü Sınırları Dahilindeki Yollarda Karayolları Genel Müdürlüğünün Belirlediği Tip Projelerden 3 (Üç) adet Yaya Üst Geçidi Yapılması , Mevcut Üst Geçitlerin Tamiri ve Panel Tel Çit Yapılması Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  

220 ton her çeşit profil, çelik çubuk ve çelik saçlarla karkas (çerçeve) inş. Yap. Yerine tesp.(Galvanizi, yerine konul, nakliye dahil) 30 ton üst geçitlerde inşaat bünyesine giren her cins ve çaptaki nervürlü inşaat çeliğinin kullanılması işi için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/770188/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/yaya-ust-gecidi-insaati-yaptirilacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor