Yenişehir’de 185 m2 tarla mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 4.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Yenişehir’de 185 m2 tarla mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/16 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu taşınmaz Mersin İli, Yenişehir ilçesi, Bahçe Mahallesi, 361 ada ve 51 parsel nolu, 185,16 m² yüz ölçümlü, Bahçe ve Tarla nitelikli ana taşınmaz. Satış konusu taşınmazın bulunduğu bölge genel olarak ikametgâh amaçlı 2-3 katlı 30-35 yıllık binaların olduğu bölgedir. Parselin bulunduğu bölgede %85 oranında yapılaşma mevcuttur. Taşınmaza yürüme mesafesinde okul, cami, sağlık ocağı, park vb. sosyal donatılar mevcut olup, Taşınmaza ulaşım özel ve toplu taşıma araçları ile kolaylıkla sağlanmaktadır. Taşınmaz, belediyenin tüm imkânlarından yararlanmaktadır. Alacak konusu taşınmazın bulunduğu parsel 185,16 m² büyüklükte ve üzerinde herhangi bir yapılaşma veya zirai muhdesat bulunmamaktadır. Taşınmazın toplam değeri 325.000,00 TL olarak tespit edilmiş, taşınmaz bu haliyle satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1148226/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-mersin-yenisehirde-185-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor