Yenişehir’de 3.636 m2 narenciye bahçesi mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Yenişehir’de 3.636 m2 narenciye bahçesi mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZINÖzellikleri : Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Çiflik mahallesi, 9785 ada12 parsel sayılı arsa vasfında taşınmazdır. Taşınmaz içerisinde muhtelif cins ve yaşlarda erik, limon, portakal , zeytin, kayısı ve nar ağaçları mevcut olup, bu ağaçların tarımsal olarak bakımları yapılmıştır. Ağaçlar damala sulama sistemi ile sulanmaktadır. Taşınmaz 34.Ceaddenin batısında bulunmaktadır. Taşınmaz etrafı narenciye bahçesi ile çevrilidir. Mersin Üniversitesi ve Tıp Fakültesinin kuzeyindedir. Elektrik ve suyu mevcuttur. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Belediyenin tüm alt yapı hizmetleri vardır. Taşınmaz üzerindeki muhdesatların toplam bedelinin 66.647,00 TL. olduğu hesaplanmıştır. Taşınmaz bu haliyle satışa çıkartılmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1012363/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-yenisehirde-3-636-m2-narenciye-bahcesi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor