5 hırsızlık olayı aydınlatıldı

(HABER MERKEZİ)-Adana İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Ekipleri; Karaisalı İlçesi Hacılı, Körüklü, Eğlence Mahalleleri ile Sarıçam İlçesi Hakkıbeyli Mahallesinde değişik tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili araştırma yaptı.

Yapılan geniş çaplı araştırmada hırsızlık olaylarını G.A. ve S.A. isimli şahıslar tarafından  gerçekleştirildiği, 44 …….. plakalı araç ile hırsızlık olaylarının meydana geldiği tarihlerde Karaisalı ilçesine giriş-çıkış yaptıkları ve Sarıçam İlçesinde ikamet ettikleri tespit edildi.

Şüphelilerin tespit edilen ikamet adreslerinde ve eklentilerinde yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilmiş, malzemeler müşteki B.B. isimli şahsa gösterildiğinde kendisinin olduğunu beyan etmiştir. Yapılan çalışma ile Karaisalı İlçesinde meydana gelen (4) Hırsızlık Olayı ile Sarıçam İlçesinde meydana gelen (1) otodan hırsızlık olayı aydınlatıldı. Şüpheli G.A. çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanmış, S.A. ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor