Adana’ya PO’dan önemli hizmet zinciri

Türkiye’de akaryakıt ve madeni yağlar sektörünün lideri konumundaki Petrol Ofisi, madeni yağ konusunda ülkenin önemli bayisi durumuna gelen Kuşçuoğlu Madeni Yağlar’ın ikinci ek binasının açılışını gerçekleştirip kentimize önemli bir hizmete de böylelikle imza atmış oldu.

Ceyhan Yolu Üzeri Yeni Mahalledeki Kuşçuoğlu Madeni Yağların ikinci ek binasının açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Adana eski Milletvekili Hulusi Güvel, Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ile çok sayıda esnaf ve çiftçiler katıldı.

Açılış nedeniyle düzenlenen törende konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Sarıçam’da Adana ekonomisine katkı sunan bir tesisin açılışından mutluluk duyduğunun altını çizdi ve istihdamı artıracak olan bu işletmelerin sayısının artmasını temenni ettiklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendilerinin belediye başkanlığı döneminde insanlara iş imkanı sağlayacak böylesine önemli tesislerin kazandırılmasından duyduğunu memnuniyeti dile getirip “Biz belediye başkanlarını sevindiren en güzel olay, böylesine güzel ve insan çalıştıran tesislerin açılışını yapmaktır. Adana’da güzel şeyler oluyor. Hep birlikte Adana’yı kalkındırmak için el birliği içindeyiz. Tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ise açılış öncesi yaptığı konuşmada Kuşçuoğlu Madeni Yağlar ile yol yürümekten mutluluk duyduklarını ve sektörün önde gelen bir işletmesi haline gelmesinin önemine değindi. Gürsü, Petrol Ofisi’nin büyüyerek sektörün önemli bir markası olmasının gururunu da yaşadıklarının altını çizdi.

Daha sonra işletmenin açılış kurdelesi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, PO Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ve konuklar tarafından kesilerek işletme hizmete girdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor