Akça: İdeallerini sonsuza kadar yaşatacağız

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, 10 Kasım nedeniyle yayınladığı mesajiında, “10 Kasım sadece bir anma günü d eğil, aynı zamanda Atatürk’ü ve devrimlerini anlama günüdür” dedi.

İlker Akça, “Eşsiz bir devlet adamı ve lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın yanında fikirleri ve ideallerini anlama bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatma ve yeniden demokrasi ile taçlandırma kararlılığını gösterme günüdür. Ulu önderi anlamak bize emanet ettiği Cumhuriyete, değerlerine, demokrasiye ve bağımsızlığa ne pahasına olursa olsun sahip çıkmaktır. Onu anlamak çağdaşlaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken fikirlerini ve düşüncelerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. Atatürk’ün mirasını devralan bizler onun izinde idealleri ve fikirleriyle çizdiği bu aydınlık yolda hiç yılmadan ve büyük bir  kararlılıkla mücadelesini sürdüreceğiz düşüncesiyle en büyük eseri olan demokratik, laik Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacağız.

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm ecdadımıza şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor