ALİ DEMİRÇALI’YA AKIN AKIN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BİTMEK BİLMİYOR!.

35 yıl aradan sonra CHP’nin kazandığı Yüreğir Belediye Başkanlığı nedeniyle Başkan Ali Demirçalı’ya akın akın akın ziyarete gelenler, duydukları memnuniyeti ve mutluluğu paylaştıklarını söylediler.

 

(HABER MERKEZİ)-35 yıl sonra CHP’ye Yüreğir Belediye Başkanlığı’nı kazandıran Ali Demirçalı’ya sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve spor çevrelerinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

MÜSİAD yönetimiyle başlayan ziyaretler, Adana Ticaret Borsası, Adana 1954 Futbol Kulübü, Elazığlılar Derneği ve 24.dönem CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu ile sona erdi. Ali Demirçalı ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ali Demirçalı, “MÜSİAD Adana Şube Başkanı Sayın Ömer Tekdemir ve yönetimine, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyelerine, Adana 1954 Futbol Kulübü Başkan Vekili Sayın Burak Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Gürkan Çalışkan, Şükrü Çevik, Tuygun Eren’e, Elazığlılar Derneği Başkanı Sayın Hüseyin Şinasi Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerine, 24.Dönem CHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Ediboğlu, Dr.Sayın Halit Atik, Avukat Sayın Aziz Erbek ve sayın Hayrettin Alpaslan’a ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bundan sonra sivil toplum kuruluşları, derneklerle sık sık bir araya gelerek Yüreğir’in gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Yüreğir’in kaybedilen yıllarını tekrar kazanmak için büyük çaba sarfedeceğiz. Bunun için tüm Yüreğir’e hizmet edecek tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir biçimde elbirliğiyle çalışacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor