BAŞLAR VE AYAKLAR!

Dün, Memleket Partisi Adana İl Başkanı sayın Celal Güven aradı.. Adana’daki 30 Ağustos törenlerini  BÖLGE Gazetesi’nin 30 AĞUSTOS’U  4 KİŞİYLE KUTLADILAR haberinin doğru olmadığını, kalabalık bir grupla katıldıklarını söyledi ve düzeltilmesini istedi.. Memnuniyetle dedik.. Tören fotoğrafını da gönderdiğini söyledi, memnuniyetle kullanacağımızı belirttik..

Fotoğrafa baktık, iki kişi.. Oysa BÖLGE’de dört kişinin fotoğrafı vardı.. Yani sayın il Başkanı, BÖLGE’nin belirttiğini tekzip edercesine 2 kişinin fotoğrafını bulabilmiş olduğunu gösteriyordu..

BÖLGE tam tarafsız bir gazetedir ve sadece habercilik yapar.. Ancak, tarafsızlığında doğru habercilik vardır.. Tamam anladık, siyaset yapıyorsunuz, sizi güç durumda bırakabilecek bir haber ve fotoğraf yayımlanmış.. Gerçek mi gerçek.. Aksi olsa kalabalık fotoğraflar gönderilir, biz de o fotoğrafı kullanırdık..

Ne yazık ki sayın İl Başkanı düzeltilmesini istediği habere ek olarak iki kişinin bulunduğu fotoğrafı göndermesi, BÖLGE’nin haberini doğrulamıyor mu ?

O’nu da geçtik..

Peki bu Veysel Bildik kim.. Bir de Nevzat Toplukafa etiketlenmiş, sosyal medyadan  BÖLGE’nin küpürü kullanılarak kamuoyuna şöyle bir kınama yazısı paylaşılmış;

“Yorum kamuoyunundur!!!!

BÖLGE GAZETESİ yapmış olduğu bu haberde sadece laf olsun torba dolsun düşüncesi vardır.

Bu haberi yapan ve yaptıran zihniyete diyoruzki!!! Hiç olmazsa GAZİMİZE saygınız olsun memleket partisi il başkanı ve başkan yardımcıları ATAMIZIN huzuruna çelenk bırakarak görevlerini ifa etmişlerdir. Saat 09’da yöneticiler ve partililerimizle valilik prorgamına katılıp saygı duruşu istiklal marşı protokol konuşmalarını dinleyip tören alanını terk edip çalışmalarımıza döndük

Bölge gazetesine bu ART niyetli haberi yaptıranı ve yapanı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz

Ve KINIYORUZ!!!

Bırakın 4 kişiyi

Örgütlü iki kişide olsanız çok kalabalıksınız demektir anlayaşı bizim şiarımızdır

Veysel Bildik”

Hadi canım sende.. BÖLGE 30 AĞUSTOSU 4 KİŞİYLE KUTLADILAR başlığı atmış,

Başkanınız iki kişinin bulunduğu fotoğrafı göndermiş..

Sözün bittiği yer.. Gücümüze giden, yılların dostu olan Nevzat Toplukafa’nın o açıklamada adının olması..

Saygıdeğer okurlarımızdan özür dileyerek BÖLGE’nin yaptığının bir habercilik olduğunu, bunun altında birşeyler arayanların da kötü niyetli olduğunu ifade etmek istedik.

BAŞLARIN AYAK,  AYAKLARIN BAŞ OLDUĞU YERDE HUZUR OLMAZ.

SAYGILARIMIZLA

BÖLGE

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor