ÇANAKKALE SAVAŞI SERGİSİ BUGÜN ÇUKUROVA’DA

Belediye Başkanı Soner Çetin, savaş objeleri ve resim sergisinin bugün saat 13’te  Çukurova Belediyesi’nde açılacağını söyledi

Çetin, Çanakkale savaşı objeleri ve resim sergimizin açılışına tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

(BÖLGE ÖZEL)- Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından yapımı gerçekleştirilen Çanakkale şehitlerinden sonra, bugün de Çanakkale savaşı objeleri ve resim sergisinin açılacağı bildirildi.

Bugün saat 13:00’te Çukurova Belediyesi’nde gerçekleşecek olan açılışa tüm Adanalıların davetli olduğunu belirten Çetin, “Tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

ÇANAKKALE PARKINA ZİYARETÇİ AKINI

Öte yandan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından hizmete açılan Çanakkale Şehitleri Parkı’na gösterilen yoğun ilginin rekora koştuğu belirtildi.

Adana’nın yanısıra tüm ilçe ve çevre illerinin ziyaret akınına uğrayan Çukurova’daki Çanakkale şehitleri Parkı’nı ziyaret edenlerin sayısının rekora ulaştığını ve her gün binlerce insanın gelmesinin tarihe not düşecek nitelikte olduğunu kaydeden Belediye yetkilileri şöyle dedi;

 “Hafta sonu insanlar, aileleriyle parkı büyükbir hayranlık ve duygusallıkla ziyaret ediyor. Hafta içinde de, Adana’nın çeşitli bölgelerinden okullar, bu önemli parka gezi düzenliyor ve öğretmenler, öğrencilere hem Çanakkale Savaşının önemini anlatıyor, hem de şehit kavramları üzerine  bilinçlendiriyor” diye konuştular.

Böyle bir parakı Adana’ya kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, konuyla ilgili olarak şöyle dedi;

 “Çanakkale savaşı, Anadolu insanının hep birlikte işgalcilere karşı kahramanca durduğu bir destandır. Çanakkale’yi herkesin görmesi ve kahramanlıkları bilmesi gerekiyor. Herkesin Çanakkale’ye gitme olanağı olmayabilir diye, biz Çanakkale’yi Adana’ya getirdik” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor