Ceyhan Belediyesi’nden vatandaşlara yardım

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediyesi ekipleri şiddetli yağış sonrası sel felaketinin yaşandığı mahallelerde erzak ve malzeme yardımlarına başladı. Başkan Boydak, mağdur olan hemşerileri için seferber olduklarını belirterek, tüm sıkıntıların bertaraf edilmesi için çalıştığını vurguladı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, bozulan yollarda bakım ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra, tek tek dolaşarak zarar tesbiti yaptığı ihtiyaç sahiplerine gıda, battaniye, yatak, kıyafet ve öğrenciler için erzak yardımında bulundu.

Çatalhöyük, Sarıbahçe, İnceyer ve Yeşildam Mahallelerinde yaşanan sel felaketinin yaraları, tüm hızıyla sarılmaya çalışılıyor. Felaketin yaşandığı ilk günden itibaren tüm ekiplerini seferber eden Başkan Boydak, mağduriyetlerin giderilmesi için aralıksız mesai harcıyor.

Afet sürecinde hemşerilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, yaraların tüm hızıyla sarıldığını ifade ederek, “Adana milletvekilimiz, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıeroğlu ve bakanlarımız gerekli hassasiyeti gösterdiler. Doğal afetin yaşandığı ilk günden bu yana büyük bir titizlikle mağduriyetin bertaraf edilmesi için ekiplerimizle çalışıyoruz. Yollarda ve vatandaşlarımızın evlerinde iyileştirmeler yaparken,temel yaşam malzemelerinden oluşan paketler ile  Hayır Çarşısı’nda topladığımız giysi ve ev malzemelerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde olamayan veya selden zarar gören eşyalarını telafi etmeye çalışıyoruz. Hemşerilerimizin derdi, bizim derdimizdir. Devletimiz ve Belediye olarak yaraların daha kısa zamanda kapanması, hemşerilerimin mağduriyet yaşamaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

Belediye birimleri ve zabıta ekipleri gıda ve eşya yardımlarını İnceyer Mahallesi’ne ulaştırırken, vatandaşlar Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak ve ekibine teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor