ELİF SU’YU KAYBETTİK

(HABER MERKEZİ)-Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın 11 yaşındaki kızı Elif Su yaşamını kaybetti.

Yumuşak doku kansere yine yakalanan ve bir süreden beri Şehir Hastanesi’nde tedavi görmekte olan 11 yaşındaki Elif Su hayata tutanamadı. Elif Su melek oldu göğe uçtu. Elif Su dün öğle namazını müteakip Buruk Mezarlığı’nda verildi.

Elif Su’nun vefat haberi üzerine başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ın bir süredir hastanede tedavi gören biricik kızı Elif Su’yu maalesef kaybettik. Güzel kızımıza Allah’tan rahmet, başkanımıza ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Kızı Elif Su’yu kaybeden Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ın acısını paylaşıyor, yavrumuza Allah’tan rahmet; başkanımıza ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kızı Elif Su’yu kaybeden Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ın ve kederli ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah melek yavrumuza rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Başımız sağ olsun, acımız çok büyük. Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ın kıymetlisi Elif Su’yu kaybettik. Rabbim melek yavrumuza rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.”

NOT: Taziye yeri Sarıçam Kültür Merkezi olarak belirlendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor