GÖKHAN GÜNDOĞDU ,100 YILIN ÇOCUKLARI İLE 100.FELAKETİNİ YAŞAYAN KAHRAMANMARAŞ’TA

(HABER MERKEZİ)-Gündoğdu Vakfı Başkanı Gökhan Gündoğru, 6 Şubat 2023 asrın deprem felaketinde binlerce vatandaşın hayatını  yitirdiği Kahramanmaraş’ı yalnız bırakmayarak öğrencilerini de yanına aldı, hem ziyaret etti, hem de büyük katkılarda bulundu.  Dr. Gökhan Gündoğdu, “100 Yılın Çocukları için Kahramanmaraş’a gittik ve hep gideceğiz” dedi.

  1. GÜNDOĞDU: YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Gökhan Gündoğdu,  asrın felaketi Kahraman Maraş depremi ile ilgili gezilerini değerlendirirken, “Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “İnşallah ülke olarak bir daha böyle bir felaket yaşamayız. Kayıplarımıza bir kez daha rahmet diliyorum. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen tüm takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birkez daha yürekten kutluyorum. Deprem bölgesini yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” dedi.

KONTEYNIR KENT ZİYARET EDİLDİ

“Gündoğdu Vakfı Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Depremin doğrudan etkilediği 11 ilden birisi olan Kahramanmaraş’ta geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında yer aldık.” Diyen Gökhan Gündoğdu, geziyi şöyle değerlendirdi;

“Adana Gündoğdu Koleji ve Ön okullarından Öğretmenler ve personellerin işbirliğiyle düzenlenen yardımda, çocuklarımızın Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlandı. Depremden etkilenen Kahramanmaraş Konteyner Kentte oyuncak, kıyafet, kitap, ayakkabı yardımında bulunarak katkı sağlandı Kent içinde kurulan oyun alanlarıyla çocuklarımız doyasıya eğlendiler.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor