Gülnar: Emniyetimiz göz bebeğimiz

(HABER MERKEZİ)-Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yılı dolayısıyla Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret etti.

Türk-İş’e bağlı Tarım İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mahmut Nafiz Hayırlı, Koop-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Rasim Mart ve Demiryol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Halit Işık’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Polisimiz, askerimiz bizlerin göz bebeğidir. Halkın, huzuru can ve mal güvenliği için mesai farkı gözetmeksizin canını hiçe sayarak görev yapan polisimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Emniyet teşkilatımız, askerimiz,  kendi sorumluluk alanları içinde çok önemli operasyonlar gerçekleştiriyorlar. Bu kutsal görev esnasında şehit olanlara Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Bu vesile ile başta siz Emniyet Müdürümüz olmak üzere teşkilatın tüm kademelerinde görev yapan polisimizin 177’nci kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Nazik ziyaretiniz ve temennilerimiz için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor