HAKAN MALGAF, YENİ YIL MESAJI

(HABER MERKEZİ)-Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, 2020’nin bitişiyle beraber yeni yıl mesajı yayınladı.

Koronavirüs’ün pençesinde geçen 2020 tüm Dünya’da büyük zorluklarla ve acılarla tamamlandı. 2020’nin bitişiyle beraber TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, bir mesaj yayınlayarak, yeni yıl için huzur, barış, sağlık ve güzellikle dileklerini iletti. Malgaf’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“TEMİZ BİR SAYFA AÇARAK YENİ ÖNLEMLERLE BU İŞİ SONLANDIRMAMIZ GEREKİYOR”

 “Her yeni yıl gibi 2020’yi de güzelliklerle, neşeyle ve heyecanla karşıladık. Ancak 2020 bizlere kuraklık, yangın, salgın, savaş ve acılarla geldi. Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemiz de koronavirüsle mücadele etti ve etmeye devam ediyor. Aslında mücadelemiz yeni başladı. Aşıların ülkemize girmesiyle beraber, temiz bir sayfa açarak yeni önlemlerle bu işi sonlandırmamız gerekiyor. Bu önlemler alınırken, esnafımız, işletmecimizi, öğrencimizi ve milletimizi zorda bırakmayacak desteklerin de hayata geçirilmesi bir zorunluluktur.

“VATANDAŞIN SESİ OLMAK İÇİN HER DAİM ONLARIN SORUNLARINA VE İSTEKLERİNE VAKIF OLACAĞIZ”

 2021 yılıyla beraber yeni umutlara kapı aralayacağız. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’le beraber çıktığımız yolda, Türkiye Değişim Partisi olarak Türkiye’nin huzuru, barışı ve refahı için çabalayacak, çözümler üretecek ve vatandaşın sesi olmak için her daim onların sorunlarına ve isteklerine vakıf olacağız. İşte bu azim ve heyecan ülkemizin aydınlık ve demokratik yaşantıya kavuşmasında büyük bir rol oynayacak. Bu düşüncelerle 2021 yılını karşılarken, yeni yılın milletimize, ülkemize, Adana’mıza güzellikleri getirmesini, temenni ediyor, sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor