“İSRAİLE KARŞI ELİMİZDEKİ EN BÜYÜK SİLAH OLAN BOYKOTU BİLE SÜRDÜREMİYORUZ”

Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Onbinlerce müslüman büyük bir soykırım ile vahşice İsraillilerce katledildi. Bir taraftan da vicdanlarımız” diyerek tepkisini dile getirdi, dünyanın soykırıma gözlerini kapadığını, kulaklarını tıkadığını söyledi.

(HABER MERKEZİ)- AK Parti  MKYK Üyesi ve geçmiş dönem Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, sosyal medya hesabından Gazze konusuna ilişkin bir mesaj yayınladı. Erdinç mesajında, “Maalesef İsrail’e karşı elimizdeki en büyük silah olan boykotu bile sürdüremiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Korkaklar ve alçakların sulmü karşısında suskun kalınmasına tepki gösteren Mehmet Şükrü Erdinç,sosyal medyadan yayınladığı mesajında aynen şöyle dedi;

“Dile kolay tam altı aydır Gazze’de ve Filistin’de zulüm, alçaklar ve korkaklar eliyle devam ediyor. da Onbinlerce öldü müslüman büyük bir soykırım ile vahşice İsraillilerce katledildi. Bir  taraftan da vicdanlarımız. Elimizdeki en büyük silahımız boykotu bile sürdüremiyoruz. Dünya yaşanan soykırıma gözlerini ve kulaklarını kapasa da başta Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye sesini yükseltmeye devam edecek. Biz inanıyoruz ki gün gelecek bu vahşetin mimarları aynı muameleye duçar olacaklar ve o gün onların hiçbirine merhamet edilmeyecek. Rabbim İsrail ve destekçilerini kahretsin”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor