İYİ Parti Adana hedefine ulaştı

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti’nin Adana’da inanılmaz yükselişi sürüyor. Adana’da üye sayılarını arttırmak için çalışmalar yapan Adana il ve ilçe teşkilatları, 4 yıl önce büyük zorluklarla kurulan partilerinin üye sayısını Başkan Göktürk Boyvadaoğlu önderliğinde 18.000 üye hedefine ulaştırdı.

Yaptığı çalışma ve geliştirdiği projelerle, Adana’dra partisini yapılacak  seçimlere hazırlayan İl Başkanı Boyvadaoğlu, genel merkez tarafından verilen bütün sorumlulukları yoğun çalışma temposu içerisinde yerine getirerek tam bir görev adamı olduğunu kanıtladı.

Adana il ve ilçe teşkilatlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde verilen tüm görevleri layıkıyla yerine getiren Başkan Göktürk Boyvadaoğlu, genel merkez tarafından kendilerine verilen üye kota sayısı olan 18.000 üye hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu, teşkilatlarıyla birlikte Ankara’ya giderek genel başkanları Meral Akşener’le paylaştı.

Yapılan grup toplantısında, Adana teşkilatının tezarühatları arasında kürsüye çıkan Meral Akşener sözlerine, “Biz bütün illere üye koytası koymuştuk. Adana tamamıyla bu kotayı tamamladı, dolayısıyla Adana İl Başkanlığı malını peşin satan tüccar gibi burada” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kürsüden, buraya kaç kişyle geldiniz Göktürk başkan diye gülümseyerek s oran Akşener, Başkan Boyvadaoğlu’ndan epeyce cevabını alınca tebessüm ederek, Adana’nın bu başarısı için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diilyorum dedi.

Akşener’in kürsüdeki konuşması yapılan tezahüratlar nedeniyle sık sık kesildi. “Adana’nın hedeflerine ulaşması için genel başkanımız sayın Meral Akşener’e verdiğimiz sözü tutmak adına verilne görevleri yerine getirerek, bütün gücümüzle çalışarak üye sayımızı 18.000’in üzerine çıkarttık.

Adana’da birinci parti olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye sözlerine başlayan Boyvadaoğlu, 3Kış mevsiminin soğunu, yolların karını, buzunu dert etmeden Adana teşkilatı olarak üye sayımızı arttırmanın gururunu genel merkezimizle paylaşmak için yollara düşerek partimizin grup toplantısına katıldık.

Grup toplantı sonrası genel merkezimizi ziyaret ettik. Sırasıyla görüşme yaptığımız genel başkan yardımcılarımızın, Adana teşkilatımızın çalışmalarını başarılı bulan konuşmaları ve teşkilatımızdan övgüyle bahsetmeleri, genel başkanımız sayın Meral Akşener’i başbakan yapma azmimizi daha da arttırdı” diyerek sözlerini noktaladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor