Jandarmadan trafik denetimi

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından 01-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 111.819 araç kontrol edildi. Kontrollerde 1.197 sürücüye trafik idari para cezası uygulanırken, 169 araç ta trafikten men edildi.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından sorumluluk sahası içinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla 01-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında (24) saat esasına göre karadan, havadan ve drone ile icra edilen trafik denetimlerinde (111.819) araç kontrol edilerek (1.197) sürücüye Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş ve eksiklikleri tespit edilen (169) araç trafikten men edilmiştir.

Halkımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak, sürücülerin kural ihlallerini önlemek ve trafik kazalarını en aza indirerek can ve mal kayıplarını asgari düzeyde tutmak maksadıyla trafik denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor