Kadın sanaycilerden Vali Elban’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)-AOSB’de faaliyet gösteren kadın sanayiciler Vali Süleyman Elban’ı ziyaret ettiler.

Ziyarete; Kimteks Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Çelik, Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi Finans Şefi Merve Sütcü, Ersoplast Plastik Proje Müdürü Zehra Ersoy, Teknopark Ambalaj ve Kambeton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Beril Baykan, Aslanbaş Çivi Tel Çelik Hasır A.Ş yetkilisi Banu Seziş, Palmiye Dokuma Yönetim Kurulu Başkanı Elif Uçurum ile OSB İmar ve Ruhsat İşleri Müdürü Banu Tanrıkulu katıldı.

Konuklarıyla sohbet eden Vali Elban, firmaların üretim ve istihdam kapasiteleri hakkında bilgiler aldı.

Üstlendikleri roller ile hayatın her alanına değer katan kadınlarımızın sanayi sektöründe de yer almasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Vali Elban, “Üreten, ürettikleriyle ekonomiye katkı sağlayan kadınlarımızın varlığı geleceğe güçlü adımlarla yürüyen ilimizin en büyük değerlerindendir.” dedi.

Tüm yatırımcıların olduğu gibi kadın sanayicilerinin de daima yanlarında olacaklarını vurgulayan Vali Elban, kadın sanayicilerin rekabet gücünü güç katacak, onların gelişmelerine olanak sağlayacak ve kadın çalışanların istihdamını artıracak faaliyetlere destek olacakları mesajını verdi.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor