“Meral Hanım’a yapılan saldırıyı kınıyoruz“

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana İl Başkanlığı teşkilatı geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Meral Akşener’e Rize’de yapılan saldırıyı kınadı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu başta olmak üzere, Aladağ Belediye Başkanı Refik Oğuz, Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, Ceyhan İlçe Başkanı Sedat Akkuş, Karataş İlçe Başkanı Ekrem Kuşçu, Seyhan İlçe Başkanı Musa Bolat, Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Tufanbeyli İlçe Başkanı Kara Kalalı, Feke İlçe Başkanı Burhan Sezgin, Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan, Yumurtalık İlçe Başkanı Kenan Deniz, İmamoğlu İlçe Başkanı Fatih Kara, Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi Akçal ve Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek toplu imza vererek saldırıyı protesto ettiler.

İl Başkanı Boyvadaoğlu yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e geçtiğimiz günlerde Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti sırasında yapılan provokatif saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye’nin tek kadın genel başkanı olması sebebiyle, yapılan bu mesnetsiz saldırı bir kat daha önem kazanmaktadır. Bu saldırı, yıllardır siyasi otorite tarafından uygulanan kutuplaştırma siyasetinin bir eseridir. Demokrasimez yapılan bu gibi mesnetsiz saldırıların tekrarlanmaması için yaşanan saldırı, toplumun tüm kesimi tarafından en şekilde kınanmalıdır.

Ayrıca bugün provaktif saldırının zamanlaması da çok manidardır. Halkımızın iktidarla hesaplaşmak için sürekli seçim talebini bastırmak ve partimizin yükselişini gölgelemeye yönelik bir saldırı olduğu apaçık ortadadır. Bu ve benzeir saldırılar İYİ Parti’nin halkımızın gönlünde ve tercihindeki yükselişini asla engelleyemeyecektir. Bizler, İYİ Parti Adana İl Başkanı olarak her şart ve koşulda Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in yanında olduğumuzu hatırlatırız. Aziz milletimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor