“Partimiz emin adımlarla ilerliyor”

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana teşkilatlarında hareketli saatler yaşandı. Merkez disiplin kurulu bölge toplantısı Adana’da gerçekleşti. 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Merkez Disiplin Kurulu’nun bölge toplantısının Adana’da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ve üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini söyledi. 

Boyvadaoğlu, “Partimizin amaçlarını gerçekleştirmek için yapmamız gereken şey, birlik, beraberlik içinde çalışmak olacaktır. Bu çalışma şekli parti organlarının düzenli bir sekronizasyon ve disipliniyle mümkündür” dedi. 

Parti disiplini, parti üyelerinin, partinin genel siyasi öğretisine ve hareket tarzına uygun davranmaları gerektiğine dikkat çeken Göktürk Boyvadaoğlu şunları söyledi. “Parti içerisinde en azından aykırı hareket etmemeleri zorunluluğunu bünyesinde barındırmaktadır. Bizler, genel başkanımızın bütün emeklerini göz önünde bulundurarak, iç işleyişimizde disiplin kurallarını kanuna ve tüzüğe uygun olarak partimizde uygulamalıyız.” 

Boyvadaoğlu açıklamasının devamında şöyle konuştu. “Tüm teşkilatlarımızın gece gündüz hiç durmadan özveriyle çalışmalarına ve emeklerine, kim zarar verirse disiplin kurulumuz tarafından bir an önce gereğinin yapılması gerekmektedir.  Bu sempozyumda Merkez Disiplin Kurulumuz bu konularla ilgili bizleri aydınlatmıştır. Sorularımıza cevap vererek bizlerin bazı konularda aydınlanmamıza yardımcı olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ederim. Pandeminin yaşattığı tüm zorluklara rağmen toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen teşekkür ederim.” 

Çukurova Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Gaziantep ve Kahraman Maraş İl Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra GİK üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy ve disiplin kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ethem Baykal, Baha Cankut Sarıtaş, Batuhan Yılmaz, Furkan Kamalak, Süleyman Çetin, Mehmet Şerif Avcı, Zeynep Şeyda Irmak, Öncül Kazancı ve Akın Uyar, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Koları ve Gençlik Kolları katıldı.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor