POZİTİF OLANLARA KAHVALTI VE YEMEK ADANA BÜYÜKŞEHİR’DEN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid-19 testi pozitif çıkanlara Derman ekipleri tarafından kahvaltı ve sıcak yemek ulaştırılacağını açıkladı.

CORONA testi yaptıranlar özel ve kamu hastaneleri önünde büyük kalabalıklar oluşturmaya başladı..

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün bir açıklama yaparak, Covid-19 testi pozitif çıkanlara kahvaltı ve sıcak yemek servisi yapılacağını açıkladı.

Karalar açıklamasında şöyle dedi; “Kahvaltınız ve yemeğiniz kapıda, güzel günler yakında Covid-19 testi pozitif olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kahvaltı ve sıcak yemek bizden. e-Devlet ve e-Nabız üzerinden pozitif olduğunu gösteren belgenizi Whatsapp üzerinden bize gönderin, Derman Ekiplerimiz kahvaltınızı ve sıcak yemeğinizi size ulaştırsın. WhatsApp destek hattı: 0535 454 01 01
Detaylı bilgi ve destek için: Alo 153”

Öte yandan Corona virüs salgını nedeniyle Adana’da çok sayıda vatandaşın test yaptırmak için hastanelerde büyük insan yoğunluğu olduğu belirtilirken, kalabalıklardan oluşan görüntüler korkunç boyuta ulaştı.. Fotoğrafta test yaptırmak için hastaneye gelen ve kalabalık oluşturan vatandaşlar görülüyor.(Fotoğraf: ARZU AKARCALI GEORGE)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor