Şehit ve Gazi yakınları Vali Elban’ı ziyaret etti

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)- Vatan savunmasında canını feda eden şehit ve gözünü budaktan sakınmayan gazilerin aileleri Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler.

Merhum Kore Gazisi Mehmet Kocaaslan’ın oğlu Ergün Kocaaslan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara’nın babası Adil Cankara, Şehit Asker Metin Şengül’ün kardeşi Recep Şengül, Şehit Jandarma Onbaşı Mustafa Altan’ın babası Ramazan Altan, Gazi Köy Korucusu Casim Bulut’un oğlu Mehmet Zakir Bulut ile Gazi Asker Süleyman Andık’ın babası İzzet Andık’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, konuklarıyla bir süre sohbet ederek onların hal ve hatırlarını sordu.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için kahramanca mücadele eden şehitlerimizin ve gözünü budaktan esirgemeyen gazilerimizin milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Elban, “Vatan için gerektiğinde canlarını feda eden kahramanlarımıza millet olarak minnet borçluyuz. Ay yıldızlı bayrağımız gölgesinde özgürce yaşıyorsak bu onların sayesindedir. Bu yüzden çok kıymetli şehit ailelerimize, gazilerimize ve gazilerimizin ailelerine hak ettiği hürmeti göstermek, toplum ve devlet olarak en büyük sorumluluğumuz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor