SÖZÜTEK: KAMU MALI KAMUYA KALMALI

ADANA (BÖLGE)-Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, RTÜK’e ait 3 bin 365 metrekarelik arsanın, ‘’Kamu Hizmet Alanı’’ndan, ‘’Özel Sağlık Tesis Alanı’’na dönüştürülmesinin yankıları sürüyor. Büyükşehir Belediye Meclisi’ne itirazlarını dile getiren minibüsçü esnafı da, RTÜK arsasının tekrar kamusal hüviyetine kavuşturulması ve Adana’ya kazandırılması gerektiğini ifade ediyor.

RANTA KURBAN EDİLMEMELİ

Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, bu alanın ranta kurban edilmemesi için herkesin siyasi ayrım gözetmeden birlikte hareket ve mücadele etmesi gerektiğini söyledi. ‘’Biz elimizi taşın altına sokmaya varız’’ diyen Başkan Sözütek,  Adanamızın tarihi, kültürel ve yeşil alan varlıklarının yok edilmesine göz yummamız gerekir’’ diye konuştu.

KAMU MALI KAMUYA KALMALI

Sözütek, şunları kaydetti; ‘Arsa, şahıslara değil, herkesin faydalanacağı şekilde Adanalıya verilmeli. Kamu malı kamuya kalmalıdır. Park, gençlik merkezi, kreş v.s. gibi değerlendirilebilir. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, ellerini vicdanlarına koysun. Hemşehrilerimizin hakkını ve menfaatini korumaları gerekiyor. Görevlerinin gereği de budur.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor