Vali Elban şehit aileri ve gazilerle bir araya geldi

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Dr.Süleyman Elban, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen iftar programında emniyet mensubu şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Polisevi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Vali Elban, ülkemizin her karış toprağında; vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahramanlarımıza minnet borçlu olduğumuzu vurguladı.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde millet olarak varlığımızı sürdürdüğümüzü, bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, huzur ve güven içerisinde yaşadığımızı ifade eden Vali Elban, “Bu mübarek Ramazan gününde, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyuyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bütünlüğünü korumak için üstün bir kahramanlık örneği göstererek en zor koşullarda bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz ve şehitlerimizin kıymetli aileleri başımızın tacıdır. Aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleri için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğinin bilinciyle her zaman onlar için daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin de katıldığı iftar programı, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor