Vali Elban, tebrikleri kabul etti

(HABER MERKEZİ)-Tarihimize altın ahraflerle yazılı olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99.yıldönümü, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri, Valilik ek hizmet binası (Tarihi Kız Lisesi)’nda devam etti.

Vali Süleyman Elban, beraberinde 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Törende konuşan Vali Elban, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığını ifade ederek “İstiklal Savaşı’mızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Bu anlamlı etkinliğin Valilik ek hizmet binasının tarihi atmosferinde gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Elban, “Sultan II. Abdulhamit zamanında 1881-1885 yılları arasında Adana valisi olan Abidin Paşa tarafından inşa ettirilen bu tarihi binayı artık bundan sonra bu güzel ve anlamlı etkinlikler için kullanacağız.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor