30 yıllık hasrete son vermeye talibim

Adana’da sosyal demokrat siyasetinin ünlü isimlerinden Dr. Mustafa Kemal Özkan, CHP’den Yüreğir Belediye Başkan adaylığına talip olduğunu açıkladı. Dr. Özkan, “30 yıldır sosyal belediyecilik hizmetinden mahrum kalmış Yüreğir’e hak ettiği hizmeti sunabilmek hedefi ile bu göreve talip oldum” dedi.

Dr. Özkan, son 30 yıl içinde hem görevi ve hem de siyaseten Yüreğir’in tüm köylerine gittiğini, her köyde yatacak bir yerinin olduğunu söyledi ve son 3 yıl içinde gitmediğim, hatır sormadığım, dertlerine ortak olmadığım tek bir mahalle bile kalmadı” diye konuştu.

ADANA (BÖLGE) Adana’da son 30 yılda sosyal demokrat siyasette adını duyuran ünlü isimlerden Dr. Mustafa Kemal Özkan, 31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde CHP’nin Yüreğir Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Önümüzdeki hafta CHP Genel Merkezi tarafından açıklanması beklenen adaylıklar öncesinde gazetemiz BÖLGE’yi ziyaret eden ve neden aday olduğu, siyasetteki hedeflerini ve Yüreğir için projelerini dile getiren Dr. Mustafa Kemal Özkan, “Yüreğir’de 30 yıldan beri hasret kalınan Sosyal Belediyecilik anlayışını gerçekleştirme yolunda azimli ve kararlıyım. Yüreğir’in her bir noktasına hizmet götürmeye, tüm Yüreğir halkını kucaklamaya, Yüreğir’i çağdaş bir kentleşme hedefine ulaştırma yolunda gönlümü, birikimimi ve tüm gücümle hizmetimi sunmaya hazırım” diye konuştu.

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den 9. Sırada milletvekili adayı olan Dr. Mustafa Kemal Özkan, “Siyasi yaşamım boyunca hep Yüreğir halkının yanında oldum. Mesleğim gereği de Yüreğir’de siyasi  görüş farkı gözetmeksizin, herkesin derdine çare bulmanın mücadelesini verdim. Yüreğir’da yaşayan herkesin ne kadar vefalı, ne kadar duyarlı ve insana, emeğe saygılı olduğunun bilincindeyim. Bu birikim ve deneyimlerimi, bundan böyle Belediye Başkanı olarak Yüreğir halkı ile paylaşmak, onları hak ettiği hizmetlere kavuşturabilmek amacı ile bu anlamlı göreve talip oldum” dedi.

Yüreğir’de bu seçim döneminde kritik bir sürecin yaşanacağını, sadece sosyal demokrat kesimden değil, her kesimden oy alabilecek kapasite ve özelliklere sahip bir adayın kazanma şansı bulacağını da vurgulayan Dr. Özkan, “38 merkez, 68 kırsal mahalleyi adım adım bilen, insanları ile kucaklaşan, her sorunları ile ilgilenen bir kişi olarak, onların dertlerine derman olabilecek gücü ve cesareti bulduğum için aday oldum. Yüreğir’i çağdaş kentleşme düzeyine taşıyacak, halkın güveneceği, inanacağı ve benimseyeceği bir hizmeti gerçekleştireceğime inanıyorum” diye konuştu.

Yüreğir’in her bölgesinde, her mahallesinde yaşayan halkın, 31 Mart’ı beklediğini, bu seçim sonrasında Yüreğirlilerin, kendilerine gerçek anlamda hizmet verebileceğini inandığı bir adaya oy vereceğinin altını çizen Dr. Özkan,”Yüreğin’in gönlü güzel tüm insanları ile birlikte hak ettiği hizmetlere kavuşturacak, 30 yıllık sosyal belediyecilik anlayışla buluşturacak, bir hizmet hasretine son verebilecek gücü kendimde buluyorum. Yüreğir’e, Yüreğir’de yaşayan herkese güveniyor ve 31 Mart’ı Yüreğir’in bir kucaklaşma, hasreti dindirme günü olarak görüyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor