5 OCAK DEMİRSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI, AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Türkiye Kadınlar 3.Futbol Ligi 7.grupta namağlup lider durumda yer alan 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Gökhan Özdemir, teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay  sporun ve sporcunun daima destekçisi olduklarını yeni sezona bunun artarak devam edeceğini söyledi.

“KADIN FUTBOL TAKIMLARIMIZ DESTEKLENMELİ”

5 Ocak Demirspor Kadın futbol takımının ligde namağlup liderlik koltuğunda yer almasından dolayı yönetim,teknik heyet ve futbolcu kadrosunu kutlayan Seyhan Belediye Akif  Kemal Akay, “  Kadın futbol takımlarımızın mutlak suretle desteklenilmesi gerekiyor. Göreve geldiğimizden itibaren imkanlarımız dahilinde  sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kalan haftalar için temsilcimize başarılar diliyorum” dedi.

ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Adana’yı en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesi  içerisinde yer aldıklarını belirten 5 Ocak Demirspor  Kadın Futbol Kulübü Başkanı Gökhan Özdemir’de, “ Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor