6 HAFTADIR KAZANAMAYAN ADANASPOR’DA HİÇ BİR ÖNLEM ALINMIYOR

Spor Toto Birinci ligin 27. haftasında Adanaspor, deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a tek golle yenilerek kan kaybetmeye devam etti.

Son oynadığı 6 karşılaşmanın 4’ünü yenilen ve ikisinde de berabere kalan turuncu-beyazlı ekip, Bandırmaspor karşısında kazanacak futbolu sergileyemediler. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi, yine duran toptan kornerden gol yiyen Adanaspor’da kaleci Burak ve savunmanın büyük hatası vardı. 18. Dakikada Doğan Can Davas, savunmanın arasından yarım vole vurarak belki de yaşamının en rahat golünü attı. maları, yeni tranferlerden Jordon İbe’nin hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmayışını çözemedik.

Adanaspor’da tüm futbolcuların performansının zirvesinde olmaları gerekirken, Kaleci Karacıc, Ulaş Zengin, İsmail, Bruns, Harun Kaya, Thomas’ın sakat olmaları, yeni tranferlerden Jordon İbe’nin hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya alınmayışını çözemedik. 6 eksik ile maç kazanmak elbette kolay değil. Bunlara acilen önlem alınması gerekir kanısındayım.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın her defasında grubu yakın tanıdığını söylüyoruz. Ancak, rakibe gerekli önlemi almadığını gözlemliyoruz. Ayrıca, geçen sezon takıma daha yararlı olan Ahmethan, topu eziyor. Rakip kaleye kadar gidiyor, ancak topu kaptırıyor ve savunmaya yardımcı olmuyor. Kadir Keleş, Tetteh ve Cıss de öyle . Celil, çok koşuyor, oyun bozuyor. Ancak yeterli olmuyor. O zaman golü kim atacak?

Bandırmaspor iyi oyunculardan kurulu, inanmış bir ekip. Onlarda 3-4 net gol kaçırdılar ve bu anlamlı galibiyetle puanlarını46’ya çıkartarak play-off grubunda iddialarını sürdürdüler.

Adanaspor’da Başkan Bayram Akgül ve Teknik Direktör Sait Karafırtınalar kötü gidişin nedenlerini bularak takımı düzlüğe çıkarmaları gerekiyor. Aksi halde her maça ailece, karnaval havasında gelen taraftarlar küserek maçları boykot edecekler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor