ADANA BÜYÜKŞEHİR’DE RÜŞVET SUÇUNDAN TUTUKLANANLARIN SAYISI YEDİYE YÜKSELDİ

(HABER MERKEZİ)- Adana polisinin uzun bir süreden beri takibe aldığı Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı operasyon sonucu yakalanan ve gözaltına alınan 5 kişinin tutuklanmasından sonra , önceki akşam da iki kişinin daha yakalanarak tutuklandığı öğrenildi. Son iki tutuklamayla Adana Büyükşehir Belediyesi’nde tutuklananların sayısı yediye yükselmiş oldu.

Alınan bilgilere göre, daha önceki duruşmada savcının toplam 10 kişi olan şüphelilerin tamamını tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etmesine karşın, mahkeme Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın başdanışmanı Mürüvvet Sızlı’nın da aralarında bulunduğu, Cem Oğulhan, Semih Dizidar, Süleyman Aydoğan ve bir belediye personeli olmak üzere 5 kişiyi tutuklamış, 5 kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılanlar için savcının nöbetçi mahkemeye tutuklama talebini yinelemesi üzerine, nöbetçi mahkeme Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Yuşa Davarcı ve CHP Adana İl Sekreteri Mete Çelebi hakkında tutuklama kararı verdi. Her iki sanıkta tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece Adana Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet suçundan tutuklananların sayısı yedi kişiye yükselmiş oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor