Adana Demirsporlu futbolcuların ağız ve diş sağlığı emin ellerde

26 yıl sonra yeniden Süper Toto Süper Ligi’nde mücadele eden Adana Demirspor; ağız ve diş sağlığı tedavilerini sponsoru olan White Dental Clinic ile gerçekleştirirken futbolcuların yanı sıra teknik ekip Diş Hekimi Süleyman Tekik’in dokunuşlarıyla sıkıntılarından kurtuluyor.

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında 45 puanla 6. Sırada yer alan Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik ekip bu sezon White Dental Clinic sponsorluğunda diş tedavilerini yaptırabiliyor. Adana’nın en modern diş sağlığı merkezlerinden biri olan White Dental Clinic, mavi lacivertli isimlerin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için ekip halinde hummalı bir mesai uyguluyor.

Adana Demirsporlu futbolculardan Arjantinli Vargas ve Castro’nın yanı sıra kalecilerden Ferhat Kaplan, Vedat Karakuş, milli takıma yükselmesi beklenen Samet Akaydın, Mustafa Kapı ve Alper Uludağ White Dental Clinic’e giderek bu ay tedavi olan isimler oldu. White Dental Clinic ayrıca altyapı oyuncuları  ve teknik ekibe de ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet sağlıyor. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor