ADANA’DA JOLLY JOKER RÜZGARI

ADANA (BÖLGE)-Türkiye genelinde 9 şubesi ile müziğe herkesin erişmesini sağlayan Jolly Joker’in, Esas 01 Burda AVM’de hizmete açtığı Adana Şubesi’nin açılışında Funda Arar, bir gün sonra ise Ümit Besen-Pamela ikilisi muhteşem bir performans sergilediler. Konser biletlerini günler öncesinden tüketen Adanalılar Jolly Joker’e sahip çıktı. 

Funda Arar biletlerinin günler öncesinden bitmesine rağmen çok sayıda hayranın ayakta izlediği konserde misafirler doyasıya eğlendi. Canlı müzik performanslarının vazgeçilmez adresi Jolly Joker, müziği herkes için erişilebilir kılmaya devam ediyor. Yıl boyunca çeşitli müzik türlerinden pek çok sanatçıyı Adanalılar ile buluşturacak mekan, konumu ve teknik imkanları ile farkını ortaya koydu. En iyi ses ve ışık ekipmanlarıyla canlı müzik deneyiminin standartlarını yükseltecek Jolly Joker’in, bin 200 kişilik mekanında iğne atsan yere düşmeyecek kalabalık vardı.

SANATÇILAR: HAYIRLI OLSUN

İkinci gün sahne alan Ümit Besen ve Pamela ikilisi de mekanı doldiran Adanalılara müzik ziyafeti verdiler. Funra Arar, Ümit Besen ve Pamela, “Adana Jolly Joker çok güzel olmuş, emeği geçenlerin eline sağlık. Sizlerde burayı doldurarak sahip çıkıyorsunuz ve sahip çıkmaya devam etmenizi istiyoruz. Hayırlı olsun” dediler. 

Jolly Joker kurucu ortağı İbrahim Sayın ve Jolly Joker Adana ortağı Mehmet Çabuk, Adanalı müzikseverlerin ilk günde gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler.

KİMLER SAHNE ALACAK

Jolly Joker Adana’da yarın Evet Ne Söylüyorduk, 22 Kasım’da Yaşar, 23 Kasım’da Berkay, 27 Kasım’da Rubato, 29 Kasım’da Mabel Matiz, 30 Kasım’da Tan Taşçı, 4 Aralık’ta Sevcan Orhan, 6 Aralık’ta Büyük Ev Ablukada, 7 Aralık’ta Selami Şahin, 13 Aralık’ta Koray Avcı, 14 Aralık’ta Hakan Altun, 20 Aralık’ta Gülşen, 21 Aralık’ta Bülent Ersoy, 28 Aralık’ta ise Merve Özbey sahne alacak. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor