ADANASPOR ALTINORDU GALİBİYETİYLE MORAL BULDU

Türkiye Birinci Ligi’nde geçen hafta sonu sahasında Altınordu’yu 88. Dakikada Uğurcan’ın golüyle 1-0 yenmeyi başaran Adanaspor’da moraller yüksek.

Hafta sonu deplasmanda puan cetvelinde en alt sırada bulunan Balıkesirspor ile karşılacak olan turuncu-beyazlı ekip hazırlıklara Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde başladı.

21 yıl önce futbolu Altınordu’da bıraktığını ifade eden Teknik Direktör Sait Karafırtınalar karşılaşmasının ardından şunları söylemişti:

“Altınordu dengeleri bozacak bir takım. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, zorluk derecisi çok yüksek bir maçı zor da olsa kazanmayı bildiler. Şimdi önümüzdeki Balıkesirspor maçına bakıyoruz.”

Seri yakalamak isteyen turuncu-beyazlı ekipte Serdar Özkan ile Kadir Keleş’in sakatlıkları sürüyor. Oynayıp oynamayacakları ise Cuma günü belli olacak.

Puan olarak alt sıralarda bulunan ve sıkıntılar yaşayan Balıkesirspor’un saha ve seyirci avantajını kullanarak maça asılması bekleniyor.

Grubu yakından tanıyan Sait Karafırtınalar alt sıralardan kurtulmak için mutlaka bu gibi maçlardan puan çıkarmaları gerektiğini belirtti.

Karşılaşma, 7 Kasım Pazar günü 16.00’da oynanacak.

-ADANASPOR’UN KUPADA RAKİBİ KOCAELİSPOR-

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turda Adanaspor’un rakibi Kocaelispor oldu. Hasan Doğan Tesisleri’nde çekilen kurada Kocaelispor ile eşleşen turuncu-beyazlılar tur atlamayı hedefliyor.

Karşılaşma 30 Kasım veya 1-2 Aralık tarihlerinde eleme yöntemine göre gerçekleşecek. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor