ADANASPOR, ATEŞİN GÖBEĞİNDE

Trendyol 1.Lig’in 32.haftasında Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalarak kendisini ateşin göbeğine attı. Haftaya 32 puanla küme hattında giren Turuncu-Beyazlılar, en yakın rakibinden biri olan Manisa Futbol Kulübü ile berabere kalarak 33 puana yükseldi ve küme hattından kurtulamadı. Manisa Futbol Kulübü ise Adanaspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkararak bir nebze de olsa nefes aldı.

Öte yandan küme düşme potasında bulunan Tuzlaspor, play-off’a kalmak için mücadele eden Bodrum Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldı ve 34 puanla haftayı kapattı. Bir diğer takım olan Astor Enerji Şanlıurfaspor’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Süper Lig’e çıkan Eyüpspor karşısında 3-1 mağlup ayrılarak 34 puanda kaldı ve düşme potasından çıkamadı. Giresunspor’un daha önceden, Altay’ın geçen hafta düşmesi kesinleştikten sonra üçüncü takımın büyük ihtimalle Şanlıurfaspor, Tuzlaspor veya Adanaspor’dan birinin olması bekleniyor.

Trendyol 1.Lig’de bu hafta Eyüpspor-Göztepe maçı hariç tüm maçlar 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da oynanacak. Adanaspor, deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Altay ile kader maçına çıkacak. Turuncu-Beyazlılar’ın burada alacağı galibiyet hayati önem taşırken, rakipleri Tuzlaspor, Sakaryaspor deplasmanına giderken, Şanlıurfaspor’da Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Bu iki takımın rakipleri play-off’u garantilemek için mücadele ettiklerinden bu maçların sonucu Adanaspor’u doğrudan etkileyecek.

KÜME HATTINDA PUAN DURUMU

11-(39) KEÇİÖRENGÜCÜ

12-(37) MANİSA FK

13-(37) ÜMRANİYESPOR

14-(34) ŞANLIRUFASPOR

15-(34) TUZLASPOR

16-(33) ADANASPOR

17-(15) ALTAY

18-(7) GİRESUNSPOR

(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor