ADANASPOR DÜŞME POTASINA GİRDİ: 2-0

STAD: Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı

HAKEMLER: Ayberk Demirbaş (**), Hüseyin Kıvanç Durmaz (**), Barış Çiçeksoyu (**)

ÜMRANİYESPOR: Abdulsamed Damlu (**), Tomislav Glumac (**), Dimitri Cavare (**), Uğur Kaan Yıldız (**), Emre Kaplan (**), Coşqun Diniyev (**), Serkan Göksu (**) (Dk.79 İlhami Sıraçhan Nas **), Emre Demir (**) (Dk.46 Hasan Ayaroğlu **), Onur Ayık (**) (Dk.46 Atalay Babacan **), Ivan Saponjic (**) (Dk.63 Tiago Cukur **), Emrecan Bulut (**) (Dk.63 Melih Okutan **)

ADANASPOR: Ferhat Kaplan (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**), Evren Korkmaz (**), Fatih Kurucuk (**), Hüseyin Öztürk (**), Mehmet Taş (**), Dimitri Oberlin (**) (Dk.41 Amadou Ciss **), Rashad Muhammed (**) (Dk.78 Kubilay Aktaş **), Abdoulaye Dabo (**), Check Diakite (**), Junior Fernandes (**)

GOLLER: Dk.88 Tomislav Glumac, Dk.90+2 İlhami Siraçhan Nas (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Uğur Kaan Yıldız, Hasan Ayaroğlu (Ümraniyespor), Abdoulaye Dabo (Adanaspor)

 

Adanaspor, mutlak veya puanlar için gittiği İstanbul’da Ümraniyespor’a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. İlk yarıda birçok gol pozisyonu değerlendiremeyen Turuncu-Beyazlılar, ikinci yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü iki golle sahadan 2-0 mağlup ayrılarak düşme potasına girdi. Karşılaşmanın gollerini Ümraniyespor adına 88.dakikada Tomislav Glumac ve 90+2.dakikada İlhami Siraçhan Nas kaydettiler. Adanaspor bu mağlubiyetle 16.sıraya düştü ve düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

6.dakikada ev sahibi ekip Ümraniyespor atağında, Coşqun Diniyev, Adanaspor yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vurduğu top, savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

14.dakikada gelişen Adanaspor atağında Rashad Muhammed’in ceza sahası içinde sağ çaprazdan çektiği şut auta çıktı.

25.dakikada gelişen Ümraniyespor atağında ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören noktadan Emre Kaplan’ın çektiği şut defansın müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

32.dakikada Adanaspor atağında, ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Junior Fernandes’in çektiği şutu Ümraniyespor defansı önledi.

35.dakikada Adanaspor yine gole çok yaklaştı. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Mehmet Feyzi Yıldırım’ın çektiği şut kaleyi bulmadı.

41.dakikada Adanaspor’da Dimitri Oberlin oyundan çıkarken yerine Amadou Ciss oyuna giren isim oldu.

44.dakikada Adanaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Junior Fernandez’in ceza sahası sağ iç çaprazdan çektiği şut auta gitti.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya Ümarniyespor iki oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Emre Demir ile Onur Ayık oyundan çıkarlarken, yerlerine Hasan Ayaroğlu ile Atalay Babacan oyuna dahil oldular.

49.dakikada Ümraniyespor gole çok yaklaştı. Emrecan Bulut’un, Adanaspor ceza sahası içi sağ çaprazından çektiği şutu defans araya girerek önledi.

50.dakikada bu kez Adanaspor gole çok yaklaştı. Ümraniyespor ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Junior Fernandes’in çektiği şut auta çıktı.

63.dakikada Ümraniyespor Teknik Direktörü iki oyuncu değişikliği birden daha yaptı. Ivan Saponjic’in yerine Tiago Çukur’u, Emrecan Bulut’un yerine de Melih Okutan’ı oyuna dahil etti.

78.dakikada Adanaspor’da ikinci oyuncu değişikliği Rashad Muhammed’in yerine Kubilay Aktaş oyuna girerek gerçekleşti.

79.dakikada ev sahibi ekip Ümraniyespor son oyuncu değişikliğini Serkan Göksu’nun yerine İlhami Siraçhan Nas’ı alarak yaptı.

88.dakikada ev sahibi ekip Ümraniyespor öne geçiyor. 79.dakikada Serkan Göksu’nun yerine oyuna giren İlhami Siraçhan Nas’ın pasını çok iyi değerlendiren Tomislav Glumac düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak durumu 1-0 yaptı.

90+2.dakikada Ümraniyespor farkı 2’ye çıkarkan golü kaydetti. İlk golün asistini yapan İlhami Siraçhan Nas bu sefer kendisi topu filelere göndererek durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra Adanaspor’un gol girişimleri sonuçsuz kaldı ve karşılaşmada Ümraniyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor