ADANASPOR GENÇLERDEN KURULU AKHİSARSPOR KARŞISINDA ZORLANDI

Adanaspor, ilk yarının erteleme karşılaşmasında altyapı oyuncularından kurulu Akhisar Belediyespor karşısında zorlandı. Hakan Çinemre’nin golüyle hedeflediği 3 puanı hanesine yazdırdı.

Turuncu-Beyazlılar, kendileri gibi puan cetvelinin alt sıralarında bulunan Akhisarspor karşısında özellikle ilk yarıda yeteri kadar gol pozisyonu üretemedi. Eren Keleş, Ozegoviç ve Ergin Keleş, henüz 21 yaşında ve sahanın en iyisi olan altyapı kalecisi Halil’i geçemediler.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili görünen turuncu-beyazlılar golü buldu. 75. dakika Celil Yüksel’in korner atışını iyi izleyen Kaptan Hakan Çinemre yükselerek kafa vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra Hakan Çinemre sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Yabancı oyuncuları yedek kulübesinde bırakmak her antrenör için zordur. 24 saat futbolcularla birlikte olan antrenörler onların form grafiğini yükseltmek için çaba göstermeleri gerekir. Bu bağlamda; Donkor, Ozegoviç ve Belem gibi futbolcular direkt oynatılmalı.

Bu arada, Ergin Keleş 67. dakikada oyundan alındığı için ayağını çime vurarak tepkisini gösterdi. Gol yollarında hayli etkili olan bu gibi oyuncuları küstürmemek gerekir kanısındayım. Kondisyon eksikliği varsa bunu antrenör gidermeli. 1. Ligde  53 sarı kartla en fazla ceza alan Turuncu-Beyazlı ekip, buna da ciddi önlem almalı

7 haftadır kazanamayan, ayrıca transfer yasakları bulunan, ekonomik sıkıntı nedeniyle yabancı oyuncularını da serbest bırakan Akhisar Belediyespor, zorunlu olarak altyapı oyuncularıyla çıkmak durumunda kaldı. Buna rağmen, kendilerini kanıtlamak isteyen gençler, çok koştular, rakiplerinin oyununu bozdular, Semih ve Berat ilk kez profesyonel takımda forma giydikleri gibi 2 şutları da direkten döndü.

Turuncu-beyazlılar son 2 hafta hem de deplasmanda, Ankaraspor ve Akhisarspor’u yenerek 21 puanla ilk yarıyı 11. tamamladı. Akhisarspor ise 13 puanla 16. sıraya yerleşti.

Adanasporlu yöneticiler, ara transferi iyi değerlendirmeli. Kötü rüya görmemek için orta saha ve ileri üçlüye mutlaka deneyimli, maç kurtaracak en az 3 oyuncu alınmalı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor