ADANASPOR KAZANMAYI UNUTTU

Adanaspor ligin birinci devresinde 3-0 yendiği Menemenspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak küme düşme hattından uzaklaşamadı.

Menemenspor ile Adanapor’un serenomiye 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle beyaz doktor önlüğüyle çıkmaları beğeniyle karşılandı.

Her iki takım küme düşme hattından uzaklaşmak için kazanacak futbolu sergilemedikleri gibi savunma ağırlıklı oynadılar. Bu nedenle net gol pozisyonu sayısı bir elin parmakları kadar azdı.

Turuncu-Beyazlı ekipte 12 golle oynayan Ozegovic’in 20.dakikada ciddi faul nedeniyle sakatlanarak oyunu terk etmesi büyük talihsizlikti. Yerine giren Ergin Keleş beklenen performansı gösteremedi. Aynı şekilde süper lig deneyimi olan Serdar, kalabalığa giriyor, topu kaptırıyor. Ayrıca topla çok gereksiz oynuyor. Gücünü ekonomik kullanmayarak takıma yararlı olamıyor.

Savunmada kaleci Karaciç güven veriyor. Özellikle Donkor hatasız oynadı, kaptan Hakan Çinemre tatlı sert oyunu ile rakip hücumları uzaklaştırdı. Orta saha oyuncuları hücuma daha çok katkı sağlamaları gerekir.

Menemenspor’dan Alhassan 73.dakikada kırmızı kart gördü. Turuncu-Beyazlı ekip bu avantajı değerlendiremedi.

65.dakikadan sonra Menemensporlu futbolcular 25 kadar faulle oynadılar. Sakatlıklar, kartlar, fauller nedeniyle oyunun temposu ve kalitesi düştü.

Alıngan ve eleştiriye açık olmayan genç teknik direktör Emrah Bayraktar  6 haftadır takımın başınad ne yazık ki hiç kazanamadı. 3 beraberlik ve 3 yenilgisi var. Bu iyi bir karne değil.

Hakem Murat Erdoğan kartlarını yerinde kullandı. Hırçın futbolculara ve sertliğe izin vermedi.

Başta Eskişehir olmak üzere Ankaraspor, Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor, Menemenspor, Adanaspor küme düşme hattındaki takımlar.

Turuncu-Beyazlı ekip hafta sonunda grubun güçlü ekiplerinden Bursaspor ile karşılaşacak. Makas daralıyor. Dilerim birkaç galibiyet alarak küme düşme hattından uzaklaşır ve korkulu rüya görmez.

Bu arada, Teknik Direktör Emrah Bayraktar ile yönetim karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor